Become a dealer!
Your name*
Country*
City*
Website
Contact phone number*
E-mail*
Additional information

Catalog

Preț: (inc. TVA) 142 RON
Cantitate: 90 ml
Compusul este conceput pentru a proteja împotriva uzurii și pentru a menține performanțele motoarelor diesel ale vehiculelor de pasageri cu kilometraj mai mic de 50 000 kilometri. Poate fi folosit pentru motoare forțate și cu turbocompresoare.
Preț: (inc. TVA) 142 RON
Cantitate: 90 ml
Compusul este proiectat pentru a restabili performanța și pentru a proteja împotriva uzurii motoarele diesel ale vehiculelor de pasageri cu kilometraj mai mare de 50 000 kilometri. Poate fi folosit pentru motoare forțate și cu turbocompresoare.
Preț: (inc. TVA) 140 RON
Cantitate: 90 ml
Compusul este destinat să protejeze împotriva uzurii și să mențină performanța motoarelor pe benzină și GPL ale vehiculelor de pasageri cu kilometraj mai mic de 50 000 kilometri. Poate fi folosit pentru motoare forțate și cu turbocompresoare.
Preț: (inc. TVA) 140 RON
Cantitate: 90 ml
Lubrifiantul ATOMIUM ACTIVE PLUS este conceput pentru aplicare in motoare cu un rulaj mai mare de 50.000 km, (inclusiv aditivarea după revizie) ce folosesc ca si combustibil benzină sau GPL, în autoturisme de pasageri și utilitare ușoare.
Preț: (inc. TVA) 75 RON
Cantitate: 100 ml
Compusul este conceput pentru a proteja împotriva uzurii și pentru a menține performanța motoarelor diesel, benzină și GPL ale vehiculelor de pasageri, pre-tratate cu compușii "Atomium" din seria "Active".
Preț: (inc. TVA) 85 RON
Cantitate: 80 ml
Compusul Reducer este proiectat pentru a proteja împotriva uzurii, pentru a crește durata de viață și pentru a restabili caracteristicile cutiilor de transfer, diferențiale și alte reductoare ale autoturismelor și camioanelor ușoare.
Preț: (inc. TVA) 107 RON
Cantitate: 100 ml
Compusul MGSB este conceput pentru protecție împotriva uzurii, creșterea duratei de viață și restabilirea caracteristicilor cutiilor de viteze manuale ale autoturismelor de pasageri, incluzând și cutiile robotizate de orice tip.
Preț: (inc. TVA) 136 RON
Cantitate: 80 ml
Compusul Atomium AGSB este conceput pentru protecție împotriva uzurii, creșterea duratei de viață și restabilirea caracteristicilor cutiilor de viteze automate și variatoarelor de orice tip cu orice tip de fluid de transmisie.
Preț: (inc. TVA) 101 RON
Cantitate: 60 ml
Compusul este proiectat pentru a restabili performanțele și a prelungi durata de viață a servodirecției hidraulice.
Preț: (inc. TVA) 107 RON
Cantitate: 100 ml
Compusul este proiectat pentru a restabili caracteristicile de funcționare și pentru a prelungi durata de viață a pompelor de combustibil de înaltă presiune în motoarele diesel de orice tip
Preț: (inc. TVA) 75 RON
Cantitate: 100 ml
Compusul este conceput pentru a restabili performanțele și a proteja împotriva uzurii motoarelor în doi timpi ale motoretelor, ale vehiculelor pentru toate tipurile de teren (motociclete), ale motoarelor exterioare, ale lanțurilor de ferăstrău și a altor echipamente, inclusiv a motoarelor cu sistem separat de lubrifiere.
Preț: (inc. TVA) 82 RON
Cantitate: 100 ml
Compusul este conceput pentru a restabili performanțele și pentru a proteja împotriva uzurii motoarelor în patru timpi ale motocicletelor, vehiculelor pentru toate tipurile de teren (biciclete quad), snowmobilelor, navelor personale și altor autovehicule.
Preț: (inc. TVA) 340 RON
Cantitate: 200 ml
Compusul este conceput pentru a proteja împotriva uzurii, pentru a crește durata de viață a motorului și menține caracteristicile motoarelor diesel în timpul funcționării normale.
Preț: (inc. TVA) 288 RON
Cantitate: 200 ml
Compusul «Atomium MAX MGSB» este conceput pentru a proteja împotriva uzurii, prelungi durata de viață și pentru a restabili caracteristicile cutiilor mecanice de transmisie, cutiilor de transfer și reductoarelor de camioane și mașini speciale în timpul funcționării normale.
Preț: (inc. TVA) 281 RON
Cantitate: 200 ml
Compusul este conceput pentru a restabili caracteristicile de funcționare și a prelungi durata de viață a pompelor de combustibil de înaltă presiune în motoarele diesel ale camioanelor și mașinilor speciale
Preț: (inc. TVA) 339 RON
Cantitate: 200 ml
Compusul este proiectat pentru a restabili performanța și pentru a prelungi durata de viață a sistemelor de acționare hidraulică a autovehiculelor și a mașinilor de construcții.