Become a dealer!
Your name*
Country*
City*
Website
Contact phone number*
E-mail*
Additional information

ATOMIUM

ATOMIUM este un nume de marcă pentru un set de produse autochimice destinate restaurării, curățării, sprijinirii diferitelor mecanisme ale vehiculelor (motor, transmisie, servodirecție hidraulică, etc.). Marca aparține companiei SUPROTEC cu sediul în St.Petersburg, Rusia.

SUPROTEC

SUPROTEC a fost fondată în 2002 și de atunci a devenit cel mai cunoscut producător de diverse produse pentru autoturisme. Printre lubrifianții tradiționali, aditivi, curățători, compania produce propria clasă de produse - compuși tribotehnici. Acestea sunt aditivi speciali care pot restabili suprafețele uzate de frecare ale oricărui mecanism în timpul utilizării sale obișnuite.

De la înființarea sa de către câțiva entuziaști de noua tehnologie, SUPROTEC a crescut până la o întreprindere care include:

  • departament științific cu două laboratoare proprii;
  • două departamente de producție pentru autochimie și compuși tribotehnici;
  • o rețea de distribuție mare care acoperă toate regiunile din Rusia și țările vecine;
  • o emisiune zilnică de radio dedicată șoferilor și proprietarilor de automobile și problemele acestora;
  • propria echipă de curse de cross country.

În 2012, SUPROTEC și-a înființat sucursala europeană în Republica Cehă pentru a produce și a distribui produse ATOMIUM.

Tribotehnologia SUPROTEC este testată și aplicată cu succes de mari parcuri auto, companii de transport maritim, companii de automobile și alte întreprinderi industriale. Dar principalul lucru este că până acum mai mult de 5 milioane de autoturisme personale sunt tratate cu succes de tribocompuși. Nu s-au înregistrat reclamații!

MISIUNE

Add life!
Adaugă viață!

Sloganul companiei SUPROTEC este "Adăugați viață!" - îmbunătățim literalmente viața unui proprietar de mașini. Și poate fi înțeles în diferite moduri:

Siguranță. Mașina tratată de produsele ATOMIUM este mai sigură. Motoarele, transmisiile și alte mecanisme sunt protejate de uzura critică și, prin urmare, asigură o funcționare constantă. Reduce suficient probabilitatea apariției unei defecțiuni bruște și astfel asigură o mai mare siguranță pentru șofer și pasageri în timp ce conduc.

Economie. Produsele ATOMIUM au ca scop susținerea proprietăților de lucru ale mecanismelor vehiculelor, ceea ce înseamnă o susținere a eficienței acestora. La urma urmei, reduce cantitatea de energie necesară pentru a deplasa mașina și, în mod corespunzător, cantitatea de combustibil. De fapt, tribocompușii ATOMIUM și agenții de curățare pot plăti pentru ei înșiși în câțiva de ani, doar cu economii de combustibil.

Este important de asemenea să țineți cont de reparațiile pe care proprietarul mașinii le poate evita utilizând produsele ATOMIUM. Reducerea frecărilor conduce la prelungirea duratei de viață a motorului cu două-trei ori. Același lucru este valabil și pentru alte mecanisme. Reduce semnificativ costurile de întreținere a mașinilor.

Plăcere. Orice drum devine mai ușor și mai confortabil atunci când mașina face ceea ce ar trebui să facă. Este mai bine să ai putere și accelerație deplină la dispoziția ta decât să te îngrijorezi dacă poți depășii o mașină în fața ta. Este mai bine să vă bucurați de muzică în loc de zgomote și vibrații iritante. Este mai bine să te gândești la lucruri importante decât să asculți sunetele motorului încercând să ghicești dacă mașina va supraviețui până la sfârșitul călătoriei.