Become a dealer!
Your name*
Country*
City*
Website
Contact phone number*
E-mail*
Additional information

Ce este Atomium?

ATOMIUM este un nume de marcă pentru un set de compuși tribotehnici care vizează restabilirea proprietăților de lucru ale motoarelor, transmisiilor, reductoarelor și a altor mecanisme care conțin piese în mișcare.

Acești compuși sunt capabili să reducă consumul de combustibil, să restabilească puterea și accelerația, să facă mecanismele să funcționeze mai uniform și mai silențios și, în cele din urmă, să-și dubleze sau să-și tripleze durata de viață.

Componentele sunt adăugate în uleiul obișnuit - motor sau ulei de transmisie - și își desfășoară activitatea în timpul utilizării standard a mașinii, zi de zi. Nu este nevoie să pierdeți timp pentru tratamente speciale sau lucrări mecanice.

CE MODIFICĂRI ADUCE ATOMIUM?

Componentele tribotehnice utilizează proprietăți unice ale mineralelor naturale pentru a reorganiza procesele de frecare a pieselor metalice. În condiții de temperatură ridicată și de presiune, mineralele activează capacitatea celulelor cristaline metalice de a adera la microparticule metalice care curg în uleiul de lubrifiere.

Inversează uzura suprafețelor datorată frecării și duce la creșterea treptată a stratului metalic nou. În detaliu, procesul este descris aici. După ce toate suprafețele uzate ajung la forma și dimensiunea inițială. Componentele metalice încep să funcționeze ca elemente noi, care returnează proprietățile de lucru inițiale întregului mecanism.

 

CARE SUNT BENEFICIILE?

Durata de viață a unui mecanism depinde aproape complet de nivelul de uzură. În timp, piesele de frecare își pierd forma inițială și, prin urmare, capacitatea de a funcționa normal. Restaurarea proprietăților uzate aduce înapoi caracteristicile de nominale.

Caracteristica cea mai importantă este optimizarea decalajelor de frecare. Împiedică mișcarea nedorită a pieselor în spate, reduce vibrațiile și zgomotele. Transmisiile și reductoarele încep să funcționeze mai uniform și mai silențios.

În optimizarea motorului, diferențele dintre cilindri și pistoane măresc compresia aerului, care poate fi observată imediat ca creștere a puterii și reducerea consumului de combustibil.

Restaurarea spațiilor de frecare din pompele de combustibil și de ulei împiedică revenirea lichidului, ceea ce este cel mai important în sistemele de combustibil de înaltă presiune. Pompele își recapătă capacitatea de a răspunde la controlul electronic în timp util. În sistemul de combustibil reduce consumul de combustibil. În sistemul de transmisie și în sistemul hidraulic de direcție, acesta facilitează rotația roților în mod corespunzător.

Cel mai puțin sesizabil efect este prelungirea duratei de viață a mecanismului. Șoferul nu poate simți imediat, dar tratat corespunzător cu compuși ATOMIUM motorul sau transmisia va servi de două sau trei ori atâta timp cât nu este tratată. Previne pauze neașteptate și reduce cheltuielile pentru reparații sau înlocuirea unității.

CHIAR FUNCȚIONEAZĂ?

Tribotehnologia utilizată în compușii ATOMIUM este dezvoltată de compania rusă Suprotec de mai mult de 16 ani. Primii compuși au fost fabricți în 2002. De atunci, mai mult de 4 milioane de vehicule de pasageri au fost tratate și nu au existat reclamații. Acest succes a adus compania Suprotec la poziția nr. 1 din Rusia printre companiile producătoare de uleiuri și lubrifianți inovatori.

Tehnologia a fost testată de mai multe ori de laboratoare independente, de organizații științifice și industriale. Întotdeauna a primit confirmarea că tehnologia arată cu adevărat toate efectele promise:

  • Reducerea pierderilor de energie
  • Restaurarea caracteristicilor funcționale
  • Prelungirea duratei de viață a unității

ATOMIUM – este un nume de marca folosit de compania Suprotec în Europe și SUA pentru produsele sale începand cu anul 2013.