Become a dealer!
Your name*
Country*
City*
Website
Contact phone number*
E-mail*
Additional information

EFECTUL APLICĂRII LUBRIFIANȚILOR ATOMIUM ÎN DIFERITE COMPONENTE ALE MOTOARULUI.

Valoarea specifică a efectului depinde în primul rând de starea inițială. Dacă motorul are un grad semnificativ de uzură, în cazul în care calitatea uleiurilor de motor și a combustibililor nu a fost întotdeauna ridicată, dar motorul este încă "viu" - nu există un consum foarte mare de ulei, presiunea carterului nu este foarte mare și comprimarea cilindrilor depășeste 60% din valoarea nominală pentru motorul pe benzină și până la 70% pentru motorul diesel, efectul Atomium va fi semnificativ. Va fi simțit fără echipament special.

CE INFLUENȚEAZĂ VALOAREA SPECIFICĂ A EFECTULUI?

În cazul în care kilometrajul este neglijabil și motorul este încă unul nou, toate sistemele sunt în ordine și sunt verificate, este clar pentru fiecare șofer - efectul nu va fi atât de evident, cu toate acestea, intervențiile majore asupra motorului vor trebui făcute mai târziu decât pentru un motor fără tratament. În cazul în care motorul este foarte uzat (batăi evidente în rulmenți, un consum uriaș de ulei etc.), nici un aditiv nu îl vor salva - spre deosebire de alții, noi nu promitem miracole.
În plus, amploarea efectului asupra motorului depinde de respectarea corectă a instrucțiunilor de procesare. Instrucțiunile sunt concepute pentru grupul intermediar de motoare, mașini și dispozitive utilizate în condiții medii standard. Prin urmare, în situații neobișnuite este mai bine să consultați specialiștii noștri.

Efectul aplicării compozițiilor de lubrifianți ATOMIUM după tratamentul complet este menținut pentru 50-70 mii de kilometri (în funcție de condițiile de funcționare). Pentru a prelungi efectul motorului se recomandă tratamentul ATOMIUM-REGULAR la fiecare schimbare de ulei.